Prikolice i poluprikolice

Palfinger Srbija u ponudi ima prikolice i poluprikolice za različite namene koje proizvodi prema zahtevima kupaca.

ŠUMARSKE PRIKOLICE:

Šumarska prikolica PSM 180 je dvoosovinska prikolica sa dva para EXTE štica. Ugrađeni ECO tronic sistem informiše vozača o težini tereta, kako bi se sprečio pretovar prikolice. Prikolica ima vazdušno vešanje, i vrlo kvalitetne BPW osovine.

Šumarska prikolica PSM 200 je dvoosovinska šumarska prikolica sa četiri para EXTE štica. Ugrađena automatska vaga informiše vozača o težini tereta, kako bi se sprečio pretovar prikolice. Prikolica ima vazdušno vešanje, i vrlo kvalitetne BPW osovine.

PRIKOLICE ZA PREVOZ RADNIH MAŠINA:

PRT 140 je dvoosovinska tandem prikolica za prevoz radnih mašina sa preklopivim utovarnim rampama varijabilne širine. Prikolica ima rudu podesivu po visini, mehaničko vešanje i vrlo kvalitetne BPW osovine.

PRS 360 je prikolica za prevoz radnih mašina ili dva kontejnera dužine 3000 mm. Na utovarnoj platformi montirana su 4 para kontejnerskih brava. Utovarni prostor dugačak je 6000 mm, utovarna visina 850 mm. Prikolice je teška 6400 kg, a ima korisnu nosivost od 22.100 kg.

PRIKOLICE ZA PREVOZ STUBOVA:

PST 90 i PST 100 je jednoosovinska prikolica namenjena za prevoz stubova. Za prihvat tereta prikolica ima gredu sa dva teleskopska stuba, sve namontirano na okretnici. Prikolica ima rudu podesivu po dužini, mehaničko vešanje, i vrlo kvalitetne BPW osovine.

KOMUNALNE PRIKOLICE:

PKM 180 je prikolica za prevoz abroll kontejnera

PSK 180 je prikolica sa zadnjim komunalnim kipovanjem. Profilirane “Z” stranice izrađene su iz lima visoke čvrstoće, a čelična podnica od antiabrazivnog čelika.

 POLUPRIKOLICE:

PPT 200 je poluprikolica namenjena za specijalne transporte.

PPRS 39 je poluprikolica namenjena za specijalne transporte bruto mase 39.000 kg.

PPK 020 je poluprikolica za kompaktiranje komunalnog otpada.