Uto 20.01.2015

P-FOLD sklapanje i rasklapanje dizalice jednim pokretom prsta

Kao dodatnu funkciju PALcom P7 radio upravljanja, PALFINGER je pokrenuo novi sastav P-FOLD za sve dizalice u SH seriji od PK 42002 SH do PK 200002 L SH. Operator na dizalici aktivira P-FOLD pomoću izbornika na PALcom P7 radio upravljanju.

Nakon što je sastav aktiviran, dizalica se pokreće pomeranjem samo jedne ručice. Inteligentna P-FOLD funkcija preuzima kontrolu nad dizalicom dok nije postignut radni položaj. Po završetku operacije, dizalica se može sklopiti iz bilo kojeg radnog položaja.

P-Fold-Displayanzeigen_3-von-16

P-FOLD sastav radi zajedno sa novim RTC (Rope Tension Control) sastavom. Oba sastava savršeno podržavaju rad dizalice. Time se vreme sklapanja i rasklapanja dizalice smanjuje na minimum i sprečava nastanak oštećenja na vozilu i okolnom području. Osim značajnog povećanja udobnosti operatera i prevenciju mogućih šteta, novi sastav P-FOLD značajno smanjuje vreme sklapanja i rasklapanja dizalice.

P-FOLD nudi jedinstvenu metodu rada i dostupan je na tržištu za sve SH dizalice u rasponu od PK 42002 SH do PK 200002 L SH u kombinaciji sa novim radio upravljanjem PALcom P7 od januara 2015. godine.