Pet 28.02.2020

Novi modeli Palfinger samopodizača kontejnera

Palfinger je predstavio nove modele samopodizača kontejnera. Radi se o modelima PS T 14 i PS T 18 kapaciteta 14t i 18t. Modeli sa oznakom TEC imaju “high-tech” opremu, a modeli sa oznakom SLD imaju osnovnu opremu. Posebno se ističu modeli SLD koji su performansama i cenom izuzetno prihvatljivi. Novi modeli samopodizača konstruisani su od čvrstih i izdržljivih komponenti. Navlakače je moguće koristiti u raznim aplikacijama, zavisno od potreba nadgradnje sa samopodizačem koriste se u komunalnom sektoru, transportu i logistici, kao i građevinarstvu.

Svi modeli testirani su u svim vremenskim uslovima i pokazali su se kao pouzdani alat. Upravljanje samopodizačem moguće je po želji kupca, opcije su radio upravljanje, upravljanje iz kabine, upravljanje sa leve i desne strane kamiona. Način upravljanja zavisi od modela samopodizača. Zaključavanje kontejnera je hidraulično. Na platformama se mogu prevoziti kontejneri raznih dimenzija i kapaciteta zavisno od modela. Zajedničko je svim samopodizačima brzina ciklusa koji traje 42 sekunde pri spuštanju kontejnera i 37 sekundi pri podizanju kontejnera.

Palfinger Srbija je nadgrađivač koji je specijalizovan za sve vrste kamionskih nadgradnji sa Palfinger proizvodima. Nedavno je isporučena multifunkcionalna komunalna nadogradnja sa Palfinger navlakačem kapaciteta 14t, Palfinger dizalica PK 11.001 SLD3 dohvata 9,8m i polipnom grabilicom, kao i kontejnerom.

Palfinger Srbija je proizvođač svih vrsta kamionskih nadogradnji, prikolica i poluprikolica. Svaka kamionska nadogradnja ima osiguran servis i rezervne dijelova za vrijeme eksploatacije.