GRADSKO SAOBRAĆAJNO PREDUZEĆE BEOGRAD

Gradskom saobraćajnom preduzeću Beograd isporučena je nadgradnja sa PALFINGER dizalicom PK 17.001 SLD1, sandukom, korpom za rad na visini i manipulatorom za podizanje stubova. Nadgradnja je montirana na Iveco Eurocargo ML150E25.

Palfinger dizalica PK 17.001 SLD1 ima tri hidraulična produžetka dohvata 10,4m. Na tom dohvatu maksimalno diže 1.420 kg. Dizalica ima daljinsku komandu sa 6 funkcija budući da je na dizalicu moguće spojiti i manipulator za podizanje stubova. Dimenzije čeličnog sanduka su 4000x2400x600 mm. Pod sanduka je čeličan i izuzetno otporan na habanje. U sanduku je predviđeno mesto za odlaganje korpe za rad na visini.

Nadgradnja će služiti za obavljanje svakodnevnih zahtevnih zadataka Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd. Osnovna delatnost preduzeća je prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju. Osim toga obavlja i delatnosti: reklame, iznajmljivanje vozila, prevoz osoba sa posebnim potrebama, tehničkih pregled vozila, popravke vozila za treća lica i ostale usluge. Zanimljivo je da preduzeće deluje od 1892. godine kada je u Beogradu organizovan javni gradski prevoz pod nazivom Beogradska varoška železnica.

»Oznake